August måned eiendom vurdering

Siden august er igjen i et år, er det også travle veier, turister og gal varme. August er beryktet stille for eiendomsmarkedet, da folk har for mye moro i solen for å tilbringe dagene sine på eiendommer i varmen. Men med det sagt, i år har August vært spesielt opptatt. Med Marbellapads-teamet både leie og selge en rekke eiendommer som eclipsed i fjor med nesten dobbelt.

Så hva betyr dette?

Vel, mens Brexit vevner, har vi blitt vist igjen at eiendomsmarkedet i Marbella og de omkringliggende områdene fortsatt er det mest populære luksuriøse feriestedet å bo i og kjøpe eiendom.

Det som også lovende er at alle typer eiendom selger. August salg inneholdt en tomt i Benahavis 'Marbella Club , med den nye eieren ønsker å bygge noe helt nytt. Det var et byhus solgt i El Paraiso , og leiligheter mellom prisene på 250.000 og 350.000 euro selger også.

Hva med leie?

Med leiemarkedet fortsetter vi å se etterspørselen overveien tilførselen på en eller annen måte. Vi finner at kjøpere kjøper flere eiendommer her med den eneste hensikten å leie dem ut på lang sikt . En av våre kunder kjøpte en rekke leiligheter og hadde ikke hell med deres oppnevnte agent. Begge leilighetene ble markedsført og leid i løpet av en uke med oss på de nye oppføringene til glede for eierne.

Som alltid, vennligst fortsett å bruke Marbellapads som eiendomsmegler i Marbella og San Pedro de Alcantara . Du kan ringe vårt kontor på +34 952 882 775 og email info@marbellapads.com med din forespørsel. Vi krever for øyeblikket oppføringer, oppføringer, oppføringer ...

WhatsappWhatsApp Us